Україна між минулим і майбутнім. Бесіда з істориком Андрієм Портновим. - Dymytrova, Valentyna (Sens public)

(untitled) (Département des littératures de langue française, 2016)
Український історик та колишній редактор журналу Україна Модерна, Андрій Портнов очолює Ініціативу Україна Берлін-Бранденбург, є науковим співробітником Форуму Трансрегіональних Досліджень і викладачем Гумбольдтського університету Берліна. У рамках фестивалю ідей Mode d’emploi, що пройшов в Ліоні з 16 по 29 листопада 2015, Андрій Портнов взяв участь у двох круглих столах «Росія Володимира Путіна » та « Дніпропетровськ : історія секретного міста ». У бесіді, записаній під час перебування історика в Ліоні, Андрій Портнов критично аналізує політичну ситуацію України, беручи до уваги історію країни та її сьогодення.